4. “Opaka” utrka

2. opaka utrka - 18.08.2018.

Eto, došlo je opet vrijeme da se na Čevo i po četvrti puta “opako” krene. S obzirom da je i 3. “Opaka” utrka ispala “opako” dobro, bilo bi lijepo da i dalje nastavimo u istom “tonu”. Lijepo se sjetiti onog prekrasnog druženja od prošlih godina, veselice bez ikakvog incidenta, pjesme, smijeha i više od 100 nasmijanih i veselih “trkača”. Zaista je uvijek bilo “nešto u zraku” s puno pozitivnih vibracija i želja je da to ponovimo ove godine. Ako može još i bolje – play lista i druga iznenađenja već čekaju.

Očito je da je ova neobična utrka iznenadila mnoge i pobudila zaista veliki interes te stoga pozivamo sve drage prijatelje, kolege i ljubitelje ovakvog druženja na 4. “Opaku” utrku koja će se održati 22.08.2020. (subota) s početkom u 15 h. Prije svega, treba napomenuti da ovo nije klasična utrka nego ipak malo “opasnija i opaka” te trebate dobro razmisliti prije nego se prijavite i nastupite. Najvažnije je znati da nastupate na VLASTITU ODGOVORNOST. Utrka će se održati (bez obzira na vremenske uvjete) dana 22.08.2020. g. (subota) s početkom u 15 sati, a trči se od ugostiteljskog objekta City u Završju pa do križa pri Ivičinoj kućici na vrhu Čeva. Staza će biti označena. Bit utrke je da se od starta do cilja MORA popiti 2 LITRE GEMIŠTA, raspoređeno kroz 4 stanice:

 • START (Caffe City – Završje) – 1/2 LITRE
 • 2. “OKREPA”  (cca. 1100 m) – 1/2 LITRE
 • 3. “OKREPA”  (cca. 2,2 km) – 1/2 LITRE
 • CILJ (cca. 2,7 km – pod križem na vrhu) – 1/2 LITRE GEMIŠTA

Mjerenje vremena se zaustavlja tek kad se i “zadnja kap” popije na cilju. Okrepna stanica se “napušta” tek kad se popije ukupna količina od 1/2 litre. Molimo za fer i korektnost jer bi u suprotnom moglo biti i diskvalifikacija od strane “rigoroznih” sudaca. Kotizacija za ovu utrku i ove godine iznosi 140 kn jer će svi natjecatelji u “startnom paketu” osim “litara gemišta” dobiti: zakusku na cilju, jedinstvenu dry fit majicu s logom utrke, personalizirani startni broj i jedinstvenu unikatnu medalju prigodnu upravo za našu utrku. Naravno da nakon završetka utrke uz proglašenje pobjednika, tek slijedi i “opako drugo poluvrijeme”. S obzirom na svu ovu “ozbiljnost”, još jednom napomena da u utrci mogu nastupiti samo punoljetne osobe i to isključivo na VLASTITU ODGOVORNOST.

“Opako” samo za najbržih 99

S obzirom na opće poznatu situaciju s koronom, molba da budemo ODGOVORNI i da se distanciramo koliko možemo. Bit će i dezinficijensa, rukavica, a za svaki slučaj ponesite i maskice (bez brige, nećemo trčati u maskama). Nastojat ćemo se držati preporuka, a sve u cilju da zaštitimo sebe i druge.

Prijave su ograničene i samo prvih 99 “sretnika” prijavljenih i uplaćenih do 10.08.2020. imaju pravo nastupa. Požurite s prijavama jer ovo je zaista jedinstvena utrka, a nakon svega kak veli naš domaćin Ivica: ”Tko preživi, pričat će” 🙂

Ivica, Laci i prijatelji

Prijave   Izvještaj s 3. “Opake” utrke

Kontakt:


Detalji oko plaćanja startnine

Nije moguće održati kvalitetnu utrku i ispuniti sve obećano ako bi bilo više natjecatelja. Zato i ovu 4. “Opaku” utrku ograničavamo na 99 natjecatelja.
Nadamo se da ćete imati razumijevanja, a ujedno i zamolba da čim prije izvršite uplatu startnine kako bi mogli potvrditi i osigurati svoje sudjelovanje na utrci.

račun: HR0523600003222260546
naziv primatelja: Josip Lacković
iznos: 140,00 kn
model i poziv na broj: ostaviti prazan ili ukoliko treba onda upisati HR99 ili HR00 i pod poziv na broj datum plaćanja – npr. 22072020
Opis plaćanja: Donacija za 4. “Opaku” utrku – Ime Prezime

Samo za prvih 99 koji uplate startninu do 10.08. bit će osigurano sve navedeno:

 • gemišti
 • roštilj ili gulaš
 • dry-fit majica
 • finišerska medalja – super hik
 • mjerenje vremena
 • personalizirani broj
 • organizacija utrke. 

Bez obzira na broj prijavljenih, same prijave su otvorene do trenutka kada će biti 99 plaćenih startnina.

Hvala na razumijevanju i vidimo se na utrci!


“Opaki” savjet: Ukoliko imaš m-zabu startninu možeš platiti još brže tako da samo skeniraš ovaj kod:

Prilikom plaćanja mobilnim uređajem možete (ovisno o karakteristikama Vašeg uređaja):
– spremiti QR kod u galeriju svojega mobilnog uređaja te podatke učitati putem usluge m-foto plati unutar m-zabe (odabirom opcije „Učitaj QR kod iz galerije“),
– skenirati QR kod izravno s ekrana uređaja putem usluge m-foto plati