Završetak 7. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

4. (noćno) kolo – pod lampašima na Čevo

Pod lampašima na Čevo - pogled s vrha Čeva

Drage trkačice i dragi trkači, dragi simpatizeri i prijatelji Čeva,

Budući da i svemu lijepom ponekad dođe kraj, tako smo i mi priveli kraju već sedmu sezonu naše cross lige pod nazivom “Godišnja doba na Čevu”. Prekrasna prava ljetna i topla noć omogućila nam je da u potpunosti možemo uživati u ovom završnom noćnom kolu. Kao posebnost ovog kola svakako je za istaknuti velik broj natjecatelja (132 u cilju), koji su na zaista poseban način mogli uživati u jedinstvenom noćnom pogledu s vrha Čeva. Budući da je liga ipak natjecateljskog karaktera red je da istaknemo i najbolje. Najbrži u ovom noćnom kolu bili su:

 1. Saša Horvat (AK Međimurje)
 2. Ivan Maltar (ŠD Remetinec)
 3. Bruno Kos (AK Rudolf Perešin)
 1. Nives Pomor (AK Međimurje)
 2. Valentina Vadlja (BK Prelog)
 3. Ivana Baranašić (AK Varaždin)

S obzirom da je ovo noćno kolo ujedno bilo i završetak lige, dobili smo i ukupne pobjednike 7. cross lige “Godišnja doba na Čevu”, a to su:

 1. Bruno Kos (AK Rudolf Perešin)
 2. Ivan Maltar (ŠD Remetinec)
 3. Darko Okreša (IND)
 1. Jasenka Šimunčić (AK Varaždin)
 2. Biserka Buhin (AK Varaždin)
 3. Mihaela Huzjak (AK Varaždin)

Velika čestitka pobjednicima koji su osvojili prave Lacijeve drvene medalje, a naravno i svima vama koji ste tokom naše lige “osvojili” Čevo jer ste na neki način i svi vi pobjednici. 

Pod lampašima na Čevo - noćno kupanje u Bednji

Poslije utrke uslijedilo je nezaboravno noćno druženje uz roštilj, štrukle i ostala tekuća pitanja. A da bi završetak lige bio potpun, sve smo to na kraju”začinili” i pravim noćnim vatrometom za koji vjerujem da će mnogima ostati u nezaboravnom sjećanju kao i prekrasan noćni pogled s Čeva. Nakon spuštanja s Čeva nastavili smo druženje uz pjesmu i ples, obavili i tradicionalno noćno kupanje u Bednji dok su neki čak uspjeli dočekati zoru i prvu jutarnju kavicu pod Čevom.

Na samom kraju htio bih se još jednom zahvaliti svima na dolasku te se iskreno nadam da ste uživali tokom ovih naših godišnjih doba i druženja na Čevu. A da bi mi svi mogli ovak lijepo uživati na vrhu Čeva opet se potrudila jedinstvena i vjerna logistika. Zato još jednom veliko i posebno hvala: Robiju, Zoranu, Nikoli, Benjaminu, Luki, Matu, Filipu, Danijelu, Ljiljani, Jasni, Nevenu, Goranu, Željku, Ivanu, neumornim roštiljarima Damiru i Saši, mojima – Patricii, Petri, Dominiku, štruklerici Anici i na kraju, jedinstvenom domaćinu – gazdi Ivici. 

Hvala još jednom svima uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji