3. kolo 7. cross lige Godišnja doba na Čevu

Proljeće na Čevu

U nedjelju, 07.06.2020. održano je 3. kolo 7. cross lige Godišnja doba na Čevu. Eto i nakon svih ovih nedaća s koronavirusom, a s obzirom na sve bolju epidemiološku situaciju te popuštanje mjera i mi smo konačno nakon skoro 4 mjeseca uspjeli održati dugo očekivano 3. kolo. Očito su se mnogi trkači i ljubitelji Čeva nakon malo poduže vremena zaželjeli Čeva i druženja pa se iz tog razloga danas na startu okupila jedna jako lijepa brojka od skoro 100 natjecatelja. Uz prekrasan sunčan dan mnogi su mogli uživati u utrci i naravno jedinstvenom pogledu s Čeva. Budući da je liga ipak natjecateljska red je da istaknemo i današnje pobjednike.

Muški:

  1. Jurica Škrlec (IND) – 16:23
  2. Bruno Kos (AK Rudolf Perišin) – 17:09
  3. Bojan Kuljić (AK Sljeme) – 17:53

Žene:

  1. Ana Štefulj (AK Sljeme) – 17:48
  2. Ivana Šumečki (AK Varaždin) – 24:12
  3. Vesna Đurin Korpar (PD Bundek) – 25:59

Nakon završetka utrke uslijedilo je tradicionalno druženje uz roštilj i Aničine štrukle. Naravno da smo nakon povratka s Čeva odradili i tradicionalno kupanje u Bednji uz “zagorski picigin”.

Da bi sve ovo proteklo u redu kao i inače, opet se moram zahvaliti uvijek vrijednoj logistici. Zato još jednom hvala: Nikoli, Matu, Jasni, Nevenu, Filipu, Zoranu, Ivani, jedinstvenom i neponovljivom domaćinu Ivici, te naravno mojima – Dominiku, Patricii i Anici. Nakon svega ostaje još samo poziv na 4. kolo (noćno) koje će se održati 27.06.2020. s početkom u 21 i 30 h gdje ćemo proglasiti ukupne pobjednike i naravno podijeliti zaslužene Lacijeve drvene medalje. Na samom kraju, još jednom hvala svima na današnjem dolasku s nadom da se uskoro vidimo na završnom noćnom kolu, uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji