7. cross liga “Godišnja doba na Čevu”

7. cross liga Godišnja doba na Čevu

Budući da mnogi već vjerojatno željno očekuju, drago mi je da opet mogu pozvati sve Vas, drage prijatelje, poznanike, ljubitelje trčanja i druženja u prirodi te sve simpatizere naše cross lige na sada već 7. cross ligu “Godišnja doba na Čevu”. Liga će se održati u sličnim terminima kao i do sada – po jedno kolo kroz svako godišnje doba. Sa prvim kolom krećemo 10.11.2019. g. – nedjelja u 9:30 h (Martinjska utrka). Nadamo se da bu se mošt već dovoljno pročistil pa da ga uz pomoć “vinskog biskupa” po starom dobrom običaju opet prekrstimo u vino. Ujedno se nadamo da će nas i vremenske prilike “podržati” pa da se kao i uvijek zaista lijepo podružimo na Čevu. Što se tiče točnih termina ostalih kola, isti će se odredit naknadno, a “gruba” verzija za sada izgleda ovako:

  1. kolo – 10.11.2019.  – “Martinjska utrka” – jesensko kolo
    (u slučaju izrazito lošeg vremena rezervni termin je subota 09.11.2019.)
  2. kolo – 16.02.2020. – maškare (trči se pod maskama) – zimsko kolo
  3. kolo – 10.05.2020. – proljetno kolo
  4. kolo – 20.06.2020. – 21:30 h – ljetno (noćno) kolo
Martinjska utrka na Čevo

Kao što se vidi i iz slika u galeriji vrijedna ekipa predvođena domaćinom Ivicom nastavila je s radovima oko uređenja njegove kućice da nam svima bude još ljepše i bolje. I da previše ne duljim, molio bih sve one koji imaju startne brojeve (s logom naše lige) da iste obavezno imaju na startu jer i dalje idemo s mjerenjem prek Stotinke, a tko nema na samom startu će dobiti novi broj ili saznati svoj stari ukoliko je isti izgubio. S obzirom da je nakon utrke tradicionalna roštiljada na Čevu (naravno uz Aničine štrukle i ostalo), startnina za Martinjsko kolo je i tradicionalnih 30 kuna. I na samom kraju, ostaje još samo poziv:

Dojdite i uživajte u jedinstvenom druženju i nezaboravnom pogledu s vrha Čeva uz pozdrav

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji

Na startu se svi trebaju javiti za prijavni stol bez obzira imaju li već startni broj od prije ili će tek dobiti novi te platiti startninu jer u suprotnom vrijeme neće biti izmjereno
Ovako je to izgledalo prije 2 godine