Završetak 7. “Cross lige Čevo” 2019

2. kolo

U nedjelju, 01.09.2019. održano je i 2. kolo 7.”Cross lige Čevo 2019″. Pravi ljetni vrući dan opet smo maksimalno iskoristili i uz dobru ekipu i druženje priveli kraju ovogodišnje skraćeno izdanje ljetne lige. S obzirom da muke i znoja nije nedostajalo red je da istaknemo i pobjednike ovog vrućeg 2 kola:

Muški:

 1. Ivan Maltar – ŠD Remetinec – 16:34
 2. Ivica Škrlec – IND. (Zlatar) – 17:06
 3. Bruno Kos – AK Rudolf Perešin – 17:46

Žene:

 1. Mišela Kovač – TK Marathon 95 – 25:27
 2. Biserka Buhin – AK Varaždin – 29:39
 3. Mihaela Bačko – AK Varaždin – 33:05

Budući da je ovo ujedno bilo i završno kolo lige, dobili smo ukupne pobjednike ovogodišnjeg izdanja “Cross lige Čevo” 2019.

Žene:

 1. Mišela Kovač – TK Marathon 95
 2. Draženka Magić – IND. – Trnovec
 3. Jasenka Šimunčić – AK Varaždin

Muški:

 1. Bruno Kos – AK Rudolf Perešin
 2. Josip Lacković – AK Varaždin
 3. Žarko Horvat – TK Marathon 95

Nakon službenog dijela i proglašenja standardno smo se podružili uz roštilj i Aničine štrukle, a nakon spuštanja s Čeva odradili i tradicionalno kupanje u Bednji. S obzirom na vruć dan kupanje je zaista bila prava uživancija. Kao posebnost ovog kola vrijedi istaknuti da smo imali i uvjerljivo najmlađeg sudionika lige do sada, malog Davida (tata Tihomir i mama Andreja malo su mu pomogli da “dojde” do vrha) koji je tek navršio 2 mjeseca starosti. Za nagradu mu je uslijedila i prva prava drvena Lacijeva medalja. I tako smo opet priveli kraju još jednu ljetnu ligu uz druženje, pjesmu, ples i uživanje u jedinstvenom pogledu s vrha Čeva.

Da bi sve “funkcioniralo” kak treba, opet se moram zahvaliti uvijek vjernoj logistici: neumornim roštiljarima Robiju i Nevenu, Draženu, Ivani, Petri, Dominiku, Anici i naravno najboljem domaćinu Ivici. Hvala svima koji su na bilo koji način bili dio ovogodišnje lige uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

P.S. Slijedi liga Godišna doba, a prvo kolo već po tradiciji – Martinjskom utrkom, naravno oko Martinja.