7. “Cross liga Čevo” 2019

Završetak 6. Cross lige Čevo - 3. kolo 6. "Cross liga Čevo" 2018

Poziv svim dragim prijateljima, trkačima, poznanicima i simpatizerima Cross lige Čevo na sada već i 7. “Cross ligu Čevo” 2019. S obzirom na puno obaveza oko organizacije utrke u Trakošćanu, a i “gustoću” utrka i događanja, ovogodišnja ljetna liga iz koje su krenula sva ova naša sportska druženja na Čevu, održat će se iznimno kroz 2 kola. Prvo kolo održat će se u nedjelju, 04.08.2019. s početkom u 9 i 30 h (kružno – 5 km). Drugo kolo i proglašenje održat će se vjerojatno u nedjelju 01.09.2019., a trčat će se standardnom stazom do vrha Čeva (2019 m). S obzirom da se kružna utrka (gore – dolje) pokazala jako interesantnom, odluka je da ovo 1. kolo bude upravo ta kružna utrka duljine cca. 5 km. Start i cilj bit će na mostu kod sjenice, a trči se prek podevčanske strane do vrha Čeva i nakon okrepe pri križu kod našeg Ivice, spust do cilja – starta.

Za nastavak naših ljetnih druženja na Čevu pripremite 30 kuna za svako kolo te obavezno nosite zadužene startne brojeve (novi natjecatelji će brojeve dobiti na samom startu) jer to nam je potrebno radi obrade rezultata i mjerenja prek Stotinke.

Iz tog razloga dobro se “pripremite” i “trenirajte” te iskoristite ovo kolo kao pravu pripremu za sada već  3. “Opaku” utrku (nadamo se da će ove godine biti još i opakija), koja će se održati 17.08.2019. A na kraju ostaje još samo poziv:

Dođite na ljetnu 7. “Cross ligu Čevo” 2019 uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji