2. kolo 6. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

Maškare opet osvojile Čevo

Kao i prošle godine nebo nam je opet podarilo prekrasan sunčan dan i izmamilo mnoge ljubitelje prirode i Čeva na još jednu neobičnu i “ludu” utrku pod maskama do vrha Čeva. Već na samom startu osjećala se prava opuštena i vesela atmosfera uz puno veselih maski i pozitivnih vibracija, a to sve smo još samo “podgrijali” zagrijavanjem uz “kaubojski ples” na mostu pred sam start. Nakon toga stotinjak maškara krenulo je trčeći u “osvajanje” Čeva. S obzirom da je liga ipak sportska, red je da istaknemo i pobjednike ovog 2. kola, a to su:

Kod žena:

  1. Simona Jambrošić – 19:14
  2. Anica Lacković – 23:00
  3. Mišela Kovač – 23:48

Kod muškaraca:

  1. Bruno Kos – 17:35
  2. Saša Horvat – 17:47
  3. Simon Malek Kuzmić – 17:55
Maškare na Čevu - 2. kolo 6. cross lige "Godišnja doba na Čevu"
Maškare na Čevu - 2. kolo 6. cross lige "Godišnja doba na Čevu"

Nakon dolaska na cilj, uslijedilo je opet tradicionalno i nezaboravno druženje uz roštilj, Aničine štrukle, krafne (sponzor Grad Novi Marof), Ožujsko pivo (sponzor Zagrebačka pivovara), gemišteke i ostala “tekuća pitanja. Za “vruću” atmosferu na Čevu opet se potrudila naša “zumbica” Ivana koja je uz zumbu rasplesala i opaticu, koprivničke ciganice, havajsku plesačicu, sobaricu i mnoge druge.

Bilo je i pravog “fajta” između dviju podjednako “nabrijanih” ekipa koje su dokazale kako brzo može “ispariti” metar gemišta (1:17) dok se pobjeda rješavala unutar jedne sekunde.

Maškare na Čevu - 2. kolo 6. cross lige "Godišnja doba na Čevu"

Maškare na Čevu - 2. kolo 6. cross lige "Godišnja doba na Čevu"

Kao i nakon svakog kola, bilo ljeto ili zima, kupača hrabrih uvijek ima. Ovaj put ovogodišnju sezonu kupanja otvorili su Željko, Nikola, Anica i Laci – tradiciju ne smijemo prekinuti.

Maškare na Čevu - 2. kolo 6. cross lige "Godišnja doba na Čevu"

I da o samom druženju i fešti previše ne duljimo, s obzirom da slike govore više od riječi, ostaje još samo da se zahvalimo svima koji su zaslužni za ovu našu današnju utrku, druženje i nezaboravnu feštu. Zato još jednom veliko hvala našoj vrijednoj logistici: Karmeli, Ljiljani, Jasenki, Bibi, Nevenu, Filipu, Miljenku, Nikoli, Darinku, neumornim roštiljarima Robiju i Žecu, fotografu Zlatku, našem vrijednom i jedinstvenom domaćinu Ivici te naravno mojima – Dominiku i Anici.

Naravno da posebno hvala ide i gđi. Renati Horvatić (TZ Novi Marof), gradonačelniku grada Novog Marofa – Siniši Jenkaču te dogradonačelniku Ivanu Tuku koji nas uvijek podržavaju te su nas i ovaj put “počastili” svojim dolaskom.

Hvala i Zagrebačkoj pivovari.

Nadamo se da će ova jedinstvena utrka pod maskama i veselo druženje uz pjesmu i ples mnogima ostati u lijepom i nezaboravnom sjećanju. Ostaje još samo poziv na proljetno kolo koje će se održati negdje krajem travnja ili početkom svibnja uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji