Održano 1. kolo 6. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

Martinjska utrka na Čevo

Martinjska utrka na Čevo

Danas smo održali i dugo očekivanu Martinjsku utrku na Čevo. Što reći nakon svega što se događalo tokom i nakon današnje utrke? Pravi jesenski dan “okupan” maglom od samog jutra možda nije izgledao obećavajuće, ali ipak nas se okupila zaista impozantna brojka preko 100 natjecatelja kojima ni magla ni blato nisu smetali te su današnji dan iskoristili za jedno prekrasno druženje u prirodi. S obzirom da je utrka natjecateljska, red je da istaknemo i današnje pobjednike.

Muški:

  1. Aleksandar Balažinec (TTK Strka ) – 16:31
  2. Bruno Kos (AK Rudolf Perišin) – 17:25
  3. Davorin Habunek (IND)  – 18:08

Žene:

  1. Lucija Ptiček (AK Sljeme) – 21:03
  2. Tiha Vrček (AK Varaždin) – 23:36
  3. Mišela Kovač (TK Marathon 95) – 24:08

Magla “spriječila” pogled, ali druženje ne

Martinjska utrka na Čevo

Poslije utrke uslijedilo je druženje uz roštilj, piće, Aničine štrukle te naravno uz pjesmu i ples. S obzirom da nas je pohodio i Sv. Martin obavili smo i “službeno” krštenje mošteka u vino. Nakon spuštanja s vrha Čeva odradili smo i tradicionalno kupanje “najhrabrijih” u Bednji: Patricia, Anica, Anton, Ivica, Željko, Nikola, Mato,Filip i Laci + raniji trojac – Marek, Božo i Davor. Da bi sve bilo tako lijepo i dobro kao što je bilo danas, moramo se zahvaliti našoj uvijek vrijednoj logistici koja je danas bila u sastavu: Biba, Ivan, Štefica, Patricia, Dominik, Anica i Laci te naravno velika i posebna zahvala našem najboljem domaćinu Ivici koji nam je spekel tak fini roštilj.

Martinjska utrka na ČevoMartinjska utrka na Čevo

Na samom kraju još jednom hvala svima na dolasku, a pogotovo onima koji su prvi put došli da uživaju u pogledu s vrha Čeva koji na žalost nisu mogli doživjeti zbog današnje magle. Nadamo se da će nas u idućem zimskom kolu vrijeme poslužiti i da ćemo zaista moći uživati u jedinstvenom pogledu s Čeva uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji

Rezultati Galerija Galerija – cilj