6. cross liga “Godišnja doba na Čevu”

Martinjska utrka na Čevo

6. cross liga Godišnja doba na Čevu

S obzirom da mnogi već očekuju, drago mi je da opet mogu pozvati sve Vas, drage prijatelje, poznanike, ljubitelje trčanja te sve simpatizere naše cross lige na sada već 6. cross ligu “Godišnja doba na Čevu”. Liga će se održati u sličnim terminima kao i do sada, po jedno kolo kroz svako godišnje doba. Sa prvim kolom krećemo 04.11.2018. g. – nedjelja u 9:30 h (Martinjska utrka). Nadam se da bu se mošt već dovoljno pročistil pa da ga uz pomoć “vinskog biskupa” po starom dobrom običaju opet prekrstimo u vino. Što se tiče točnih termina ostalih kola, isti će se odredit naknadno, a “gruba” verzija  za sada izgleda ovako:

  1. kolo – 04.11.2018.  – “Martinjska utrka” – jesensko kolo
    (u slučaju izrazito lošeg vremena rezervni termin je 18.11.2018.)
  2. kolo – 03.03.2019. – maškare (trči se pod maskama) – zimsko kolo
  3. kolo –  05. ili 12.05.2019. – proljetno kolo
  4. kolo – 15. ili 22.06.2019. – 21:30 h – ljetno (noćno) kolo – proglašenje

Godišnja doba na Čevu 2017

S obzirom da se utrka pod maskama pokazala kao “pun pogodak”, svakako ćemo istu opet ponoviti oko “fašnika”. I da previše ne duljim, molio bih sve one koji imaju startne brojeve (s logom naše lige) da iste obavezno imaju na startu jer i dalje idemo s mjerenjem prek Stotinke, a tko nema, na samom startu će dobiti novi broj ili saznati svoj stari ukoliko je broj izgubio. S obzirom da je nakon utrke tradicionalna roštiljada na Čevu (naravno uz Aničine štrukle i ostalo), startnina za Martinjsko kolo je 30 kuna. I na samom kraju, ostaje još samo poziv:

Dojdite i uživajte u jedinstvenom druženju i nezaboravnom pogledu s vrha Čeva uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji

Na startu se svi trebaju javiti za prijavni stol bez obzira imaju li već startni broj od prije ili će tek dobiti novi te platiti startninu jer u suprotnom vrijeme neće biti izmjereno

Ovako je to izgledalo prošle godine

P.S. Kao što se vidi iz slika u privitku neki već ozbiljno “treniraju” za ovu Martinjsku utrku.

Generated by Facebook Photo Fetcher 2