2. “Opaka” utrka

2. Opaka utrka2. Opaka utrka

U subotu, 18.08.2018. g. održana je sad već i 2. “Opaka” utrka. I što reći na samom početku osim da je i ova 2. utrka ispala “opako” dobro. Bez obzira na vrućinu i “ekstremne” uvjete, na samom startu kod Caffe bara City u Završju, opet nas se okupila lijepa brojka od 80-ak “opakih” natjecatelja. S obzirom da je ova neobična utrka prošle godine bila i osporavana od nekih, ove godine smo u “miru i tišini” bez ikakve velike medijske “pompe” samo potvrdili i dokazali da ova neobična utrka ima svoje “sljedbenike” i da bi zaista bilo šteta ne nastaviti održavanje nečeg što je toliko dobro. Pa krenimo redom i istaknimo pobjednike ove po mnogočemu neobične utrke.

2. Opaka utrka2. Opaka utrka

U ukupnom plasmanu kod žena najbolja je i “najopakija” ove godine opet bila prošlogodišnja pobjednica Štefica Bubnjarić kojoj je za pobjedu u utrci (nakon popijenih 2 litre gemišta i pretrčanih 2,7 km) trebalo 26:32. Na drugo mjesto plasirala se Anica Lacković u vremenu 31:34 dok se na treće mjesto plasirala Mihaela Bačko istrčavši ovu utrku u vremenu 37:05. Kod muškaraca najbolji je ove godine bio Josip Lacković kojemu je za pobjedu trebalo 24:01 ispred drugoplasiranog  (prošlogodišnjeg pobjednika) Maria Surjaka u vremenu 24:19 dok se na 3. mjesto plasirao Goran Šimunčić u vremenu 25:14.

“Opako” dobro druženje na Čevu

2. Opaka utrka2. Opaka utrka

Nakon utrke i “službenog” proglašenja pobjednika uslijedilo je opet nezaboravno druženje i “veselica” uz play listu iz zvučnika i bend “Tur d kleti” (Željko i Ivica). I na samom kraju jedino što možemo reći da je zaista bilo lijepo vidjeti puno nasmijanih i veselih ljudi (možda i malo opitih) na vrhu Čeva koji su uz pjesmu i ples uživali nakon utrke. Da bi sve te “silne” gemište mogli lakše podnijeti pomogel nam je i fantastičan gulaš koji nam je spremil gosp. Marijan Lozančić. Na samom kraju kao i uvijek moramo se zahvaliti uvijek vrijednoj logistici jer bez njih i njihove pomoći ovu utrku bi bilo zaista nemoguće organizirati. Zato još jednom veliko hvala sponzorima: Anđelku Jagiću, Sitotisak Pomor (Nives Pomor) i Vina Preiner, te logistici koja je ovaj put bila u sastavu: Marija, Miljenko, Nikola, Kuzma, Goran, Ljiljana, Žec, Karla, Leon, Lorena, Leona, Zoran, Snježana, Filip, Paula, Biba, Jozef, Lidija, Goga, Mirela, Sara, Vlatka, Valentina, Marijan, Sanja, Helena, Ante i mojima: Dominiku, Patricii i “štruklerici” Anici. I na samom kraju posebno i veliko hvala jednom i neponovljivom “gazdi” Ivici.

Laci i prijatelji

P.S.
S obzirom da je i ova utrka ispala “opako” dobro, veselimo se ponovnom susretu na 3. “Opakoj” utrci 2019. godine.

Rezultati  Galerija 1/3   Galerija 2/3   Galerija 3/3   Galerija – svega pomalo   Galerija – 1. okrepna stanica

Ukoliko imate primjedbu na rezultate, molim javiti se na Fejs ili na mail: [email protected] Napominjem da se štoperica zaustavljala tek kad se popila zadnja okrepa, ALI KOD KRIŽA tako da ako neko nije došao do križa nije niti zabilježen pa se slobodno naknadno javi (Luka Lovrenčić i Josip Palatinuš). Ili ako je neko preuzeo paket za ovu dvojicu neka nam se javi da budemo sigurni. Hvala na razumijevanju!