3. kolo 6. “Cross lige Čevo” 2018

Završetak ljetne 6. “Cross lige Čevo” 2018

Završetak 6. Cross lige Čevo - 3. kolo 6. "Cross liga Čevo" 2018

Eto, priveli smo kraju sad već i 6. sezonu ljetne Cross lige Čevo. I što opet reći na samom kraju, osim da smo se kroz ovo ljeto u “samo” tri prava ljetna i vruća kola lijepo družili uz pjesmu, ples, odbojku, kupanje, roštilj, Aničine štrukle i ostale “delicije”. Nadam se da će i ovo ljeto mnogima ostati u trajnoj uspomeni i da su osim svega navedenog mogli uživati u jedinstvenom i neponovljivom pogledu s vrha Čeva. Kao prvo, red je da istaknemo i pobjednike jučerašnjeg 3. kola a to su:

Kod žena:

 1. Mateja Kaniški – 19:08
 2. Paula Šimunčić – 22:23
 3. Anica Lacković – 23.41

Kod muških:

 1. Bruno Kos – 16.46
 2. Josip Lacković – 17:38
 3. Davorin Habunek – 18:05

Završetak 6. Cross lige Čevo - 3. kolo 6. "Cross liga Čevo" 2018Završetak 6. Cross lige Čevo - 3. kolo 6. "Cross liga Čevo" 2018

S obzirom da je ovo 3. kolo ujedno bilo i završno kolo lige, dobili smo i ukupne pobjednike ovogodišnje lige, a to su:

Kod žena:

 1. Mateja Kaniški
 2. Ivona Kocijan
 3. Anica Lacković

Kod muških:

 1. Bruno Kos
 2. Mario Surjak
 3. Damjan Fulir

Ljetno druženje i kupanje pod Čevom

Nakon završetka utrke odradili smo i službeno proglašenjem pobjednika te podijelili po kategorijama teško stečene, ali i jedinstvene “famozne” Lacijeve drvene medalje kod kojih je ovaj puta pomogel u izradi i “vanjski suradnik” – Dalibor Horvat kojemu se i ovim putem iskreno zahvaljujem. Još jednom čestitke pobjednicima i naravno svim sudionicima ovogodišnje ljetne lige jer praktično svi koji su “osvojili” Čevo su na neki način i pobjednici. Nakon podjele i “službenog” završetka lige, spustili smo se do okupljališta kod sjenice i nastavili naše druženje uz pjesmu, ples i odbojku te naravno odradili i tradicionalno kupanje u Bednji koje nam je na ovaj vrući dan godilo puno više nego inače. Naravno da se na samom kraju opet kao i uvijek moram zahvaliti uvijek vrijednoj logistici jer bez njih i ovih naši druženja ne bi bilo te zato još jednom VELIKO HVALA: Žecu, Ljiljani, Zoranu, Nataliji, Karlu, Mati, Nikoli, Miljenku, Zlatku, mojima Dominiku i Anici te naravno jedinstvenom domaćinu Ivici.

S obzirom da se događanja na Čevu nastavljaju i dalje (2. “Opaka” utrka – 18.08.2018. – subota 15 h) ostaje još samo poziv na utrku uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji

Rezultati Ukupan poredak Galerija
Ukoliko ne vidite finalne rezultate s pribrojenim 3. kolom potrebno je osvježiti dokument – F5 (refresh) tek kada otvorite dokument.