1. kolo – 6. “Cross liga Čevo” 2018

Cross liga Čevo 2018

Eto, dočekali smo i početak ovogodišnje ljetne “Cross lige Čevo”. S obzirom na sve više utrka i obaveza, ovogodišnja liga će se održati kao što smo već i najavili u 3 kola. Ovo 1. kolo koje smo održali jučer “privuklo” je nešto manje sudionika nego inače, ali naravno da nas to nije spriječilo da se podružimo i više nego inače. Uz roštilj i “dobru kapljicu” nije nam uopće bilo teško. Pobjednici 1. kola su:

Žene:Cross liga Čevo 2018

  1. Mateja Kaniški – 21:26
  2. Džeraldina Kuzminski – 23:42
  3. Ivona Kocijan – 24:26

Muški:

  1. Bruno Kos – 16:16
  2. Mario  Surjak – 18:52
  3. Damjan Fulir – 20:09

Naravno da smo nakon spuštanja s Čeva odradili i tradicionalno kupanje u Bednji (ovog puta je ipak bilo malo više kupača), a nakon kupanja nastavili smo druženje uz pjesmu i ples koje je čak potrajalo i malo duže nego inače. Očito je bilo dobro, a i neki su već počeli “trenirati” za 2. “Opaku” utrku. Bez obzira na nešto skromnije kolo, uloženi trud joko organizacije je bio kao da će nas biti barem duplo. Što se tiče logistike ovog puta, jedno veliko hvala ide mojima: kćerki Petri, sinu Dominiku, supruzi Anici te naravno i domaćinu Ivici koji nam je bez obzira što nije bio u mogućnosti biti s nama omogućio korištenje njegove kućice i svega ostalog.

Sada ostaje još samo poziv na 2. kolo – KRUŽNO – 5 km (start i cilj kod mosta) koje će se održati u nedjelju 29.07.2018. s početkom u 9:30 h uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci & family

Rezultati Galerija