Završetak 5. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

4. (noćno) kolo – pod lampašima na Čevo

4. noćno kolo Čevo - 5. cross liga "Godišnja doba na Čevu"

Eto, održali smo i dugo očekivano noćno kolo. S obzirom da do zadnjeg trenutka vremenska prognoza nije bila baš najsigurnija, a budući da se i ovo noćno kolo preklapalo s utakmicom naših “vatrenih” protiv Nigerije, na samom startu se okupila još i solidna brojka od 70-ak natjecatelja. Pa krenimo redom i istaknimo pobjednike jučerašnjeg 4. kola, a to su:

U ženskoj konkurenciji:

 1. Alenka Horvat – 21:23
 2. Štefica Bubnjarić – 21:45
 3. Ivana Šumečki – 23:12

a kod muških:

 1. Vladimir Slunjski – 16:57
 2. Darko Petak – 17:10
 3. Davorin Habunek – 17:33

S obzirom da je jučerašnje kolo ujedno bilo i završno kolo “Godišnjih doba”, dobili smo i ukupne pobjednike 5. cross lige “Godišnja doba na Čevu”, a to su:4. noćno kolo Čevo - 5. cross liga "Godišnja doba na Čevu"

Kod žena:

 1. Štefica Bubnjarić
 2. Ivana Šumečki
 3. Mišela Kovač

a kod muških:

 1. Vladimir Slunjski
 2. Darko Petak
 3. Josip Lacković

Iskrene čestitke pobjednicima, a naravno i svima koji su sudjelovali jučer na noćnom kolu i  “osvojili” Čevo. Kao posebnost ovog kola svakako je za istaknuti pravi navijački “štimung” i uživanje gledajući (barem drugo poluvrijeme) utakmicu svjetskog prvenstva između naših “vatrenih” i Nigerije. Svakako je za napomenuti da je gledanje utakmice na vrhu Čeva uz projektor zaista nešto posebno, a pogotovo što je Hrvatska na kraju i pobijedila pa smo pobjedu proslavili vatrometom.

Svjetsko nogometno prvenstvno na vrhu Čeva

4. noćno kolo Čevo - 5. cross liga "Godišnja doba na Čevu"4. noćno kolo Čevo - 5. cross liga "Godišnja doba na Čevu"

Naravno da se navijati moglo puno lakše uz fini roštilj koji su nam spekli Željko i Igor te Aničine štrukle, gemišteke i pivo. Nakon utakmice odradili smo i službeno proglašenje najboljih te podijelili zaslužene medalje i nagrade. U podjeli nagrada nam se pridružio i dogradonačelnik grada Novog Marofa g. Ivan Tuk kojemu se i ovim putem zahvaljujem. Nakon službenog dijela i fešte na vrhu, uslijedilo je spuštanje do sjenice i rijeke Bednje gdje smo već po tradiciji odradili i noćno kupanje a odigrala se i noćna odbojka na pijesku. I tako smo priveli kraju još jednu ligu koja će vjerojatno mnogima ostati u trajnoj i lijepoj uspomeni. I na samom kraju kao i uvijek ostaje još samo da se zahvalim pravoj vjernoj logistici jer bez njih svega ovoga ne bi bilo. Trebalo je samo jučer “otegliti” do vrha svašta od jela i pića, TV, projektor, zvučnike i sve ostalo potrebno za ovaj jedinstveni događaj. Zato još jednom veliko hvala Nikoli, Zoranu, Matu Meštriću, Matiji Zadravcu, Igoru, Filipu, Damjanu, Alenki, Goranu, Mateji, Nevenu, Daliboru (da ga nema zaista bi ga  trebalo zmisliti) jer je takoreći sam obilježil cijelu stazu sa reflektirajućim štapovima i lampašima, mojima – Anici i Dominiku te na samom kraju jedinstvenom i neponovljivom  domaćinu Ivici.  Još jednom hvala svima uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Galerija – 4. kolo

 

Rezultati – 4. kolo   Rezultati – ukupni poredak

4. noćno kolo Čevo - 5. cross liga "Godišnja doba na Čevu"