Pod lampašima na Čevo

4. kolo – noćno kolo 5. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

Pod lampašima na Čevo - 4. noćno kolo 5. cross lige "Godišnja doba na Čevu"

Poziv svim dragim prijateljima, trkačicama i trkačima, a ovaj puta i ljubiteljima nogometa na završetak 5. cross lige “Godišnja doba na Čevu” – noćno kolo. S obzirom da je vrijeme ovih dana vrlo promjenjivo i varljivo čekali smo točniju vremensku prognozu te se nadamo da će nas vrijeme, kao i obično, dobro poslužiti. Stoga, obavještavamo sve ljubitelje i simpatizere naše lige te sve ljude dobre volje i druženja na noćno kolo koje će se svakako održati sutra – 16.06.2018. s početkom u 21:30 h. Ovo noćno kolo zaista je po mnogočemu jedinstveno i nadam se da će svi sudionici ovog kola biti zadovoljni i imati o čemu pričati. Kako je ovo noćno kolo ujedno i završetak lige “Godišnja doba na Čevu” proglasit ćemo i najbolje te podijeliti prave drvene Lacijeve medalje. Vjerujem i nadam se da ćemo uz roštilj, Aničine štrukle, piće i pjesmu stvoriti za mnoge nezaboravan doživljaj.

Svjetsko nogometno prvenstvo na vrhu Čeva

Pod lampašima na Čevo - 4. noćno kolo 5. cross lige "Godišnja doba na Čevu"
Projektor i oprema je spremna, samo ju treba odnesti na Čevo

A da i ljubitelji nogometa ne bi ostali “zakinuti” potrudit ćemo se da u pravoj navijačkoj atmosferi podržimo naše vatrene nadajući se njihovoj pobjedi protiv Nigerije uz prijenos utakmice preko TV-a i projektora na samom vrhu Čeva! Kako je start kola u 21:30 h, a sama utakmica počinje u 21:00, treba se malo požuriti da u miru pogledamo cijelo drugo poluvrijeme 🙂 Očito zaista jedinstven i nezaboravan doživljaj.

Naravno da nakon spuštanja s Čeva slijedi i tradicionalno noćno kupanje u Bednju. Stoga ne zaboravite Vaše startne brojeve, čeone lampice, a i 30 kn za roštiljadu i veselicu na Čevu.

Uz pozdrav,

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji

Pod lampašima na Čevo - 4. noćno kolo 5. cross lige "Godišnja doba na Čevu"