3. kolo 5. “Cross lige Čevo” 2017

3. kolo 5. "Cross liga Čevo" 2017 - žabac Čevo u BednjiKao što nam se i ljeto “zahuktava”, tako se i naša liga “zahuktava”, pa smo već stigli i do 3. kola. Vrijeme nam se danas ipak malo “smilovalo” i nije više bilo toliko vruće kao ovih dana, ali se svejedno trebalo dobro pomučiti i “osvojiti” Čevo te onda uživati u jedinstvenom i nezaboravnom pogledu. S obzirom da je doba godišnjih odmora, još nas se okupila i solidna brojka od 60-ak natjecatelja. Pobjednici današnjeg 3. kola su:3. kolo 5. "Cross liga Čevo" 2017 - žabac Čevo u Bednji

žene:

  1. Paula Šimunčić
  2. Štefica Bubnjarić
  3. Ivana Šumečki

muški:

  1. Bruno Kos
  2. Vladimir Slunjski
  3. Josip Lacković

Svakako treba istaknuti pobjedu Bruna Kosa s novim osobnim rekordom i konačno utrkom ispod 16 minuta, a dobrom utrkom i također osobnim rekordom pridružio mu se Vladimir Slunjski. Nakon roštilja i spuštanja s Čeva po običaju smo nastavili i druženje pod Čevom uz odbojku i tradicionalno kupanje, a s obzirom da je naša “zumbica” Ivana morala malo ranije doma, Patricia ju je zaista dostojno zamijenila tako da smo i zumbu ipak otplesali. Uz sve navedeno vrijeme je zaista brzo “preletjelo” te smo priveli kraju današnje 3. kolo. I na kraju opet veliko hvala svima koji su na bilo koji način pomogli, a posebno logistici koja je danas bila u “sastavu”: Vedran, Marko, Štefica, Ljiljana, Željko, Branko, Patricia, Dominik, Anica i naš uvijek vjerni domaćin Ivica.

Slijedi završetak lige i “opako” (d)ruženje

3. kolo 5. "Cross liga Čevo" 2017 - žabac Čevo u Bednji3. kolo 5. "Cross liga Čevo" 2017 - žabac Čevo u Bednji

S obzirom da idući tjedan ujedno i završava liga, odradit ćemo i proglašenje pobjednika uz podjelu “teško zasluženih” Lacijevih drvenih medalja. Za sve one koji uplate ili su uplatili dodatnih 30 kuna dobit će i majicu s logom utrke. Ostaje još samo poziv na završetak lige uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji

Rezultati – 3. kolo   Rezultati – ukupni poredak  Galerija

Ukoliko ne vidite najnovije ukupne rezultate s pribrojenim 3. kolom potrebno je osviježiti dokument – F5 (refresh) tek kada otvorite dokument.