3. kolo 4. cross lige “Godišnja doba na čevu”

Ni rana jutarnja kišica nije nas uspjela omesti u održavanju ovog proljetnog kola. Možda je nekima malo poremetila planove, ali to svakako ne umanjuje važnost i ljepotu ovog kola. Svakako je za pohvaliti dolazak novih 15-ak natjecatelja jer vjerojatno ima nešto u onoj uzrečici: “dobar glas daleko se čuje”. Pa onda krenimo redom. Na startu nas se okupilo 64 natjecatelja, a pobjednici današnjeg kola su:Proljetno kolo - 4.

Kod žena:

  1. Tiha Vrček
  2. Ivana Šumečki
  3. Maja Kovačić

Kod muških:

  1. Dinko Solić
  2. Izidor Cuković
  3. Josip lacković

Proljetno kolo

Čestitke Dinku na pobjedi, a za “nagradu” je ponovil još jednom cijelu stazu i to ispod 20 minuta. Nakon utrke uslijedilo je druženje uz roštilj, štrukle i piće te uživanje u prekrasnom pogledu s vrha Čeva. A da bi današnji roštilj bil tak “fini”, treba zahvaliti Anici koja ga je tak fino “napacala” te dečkima koji su meso i piće “doteglili” na vrh Čeva, a pogotovo našem domaćinu Ivici koji ga je tak fino “spekel”. Nakon “domjenka” na vrhu Čeva spustili smo se do sjenice kod mosta gdje smo nastavili naše druženje. U nedostatku Ivaninih “zumbica” dečki su se ipak potrudili i održali tradicionalno kupanje u Bednji.

Proljetno kolo - 4. Proljetno kolo - 4.

Sve to upotpunili smo pravim “fajtom” u odbojci na pijesku. I tako smo u nastavku našeg druženja priveli kraju i ovo proljetno kolo. Još jednom hvala svima koji su na bilo koji način pomogli (jučer – Ivica, Mato, Nikola, Marijan, Dejan i Marko), a pogotovo hvala Vedranu i vrijednoj “staroj” logistici: Vladeku, Branku, domaćinu Ivici, mojima Petri i Dominiku te Anici i Draženki koje su za ovo kolo ko od šale uspjele pripremiti čak 14 “protvana” štrukli. Ostaje još samo poziv na 4. kolo (noćno) koje je ujedno i završetak 4. cross lige “Godišnja doba na čevu”, a održat će se 24.06.2017. s početkom u 21:30. Hvala svima uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Galerija – 3. kolo
 
Rezultati – 3. kolo   Rezultati – ukupni poredak