3. kolo 4. Cross lige Čevo – 2016

3. kolo 4. Cross liga Čevo - 2016Pravi ljetni, sunčan i vruć dan iskoristili smo na najbolji način te u nedjelju 31.07. održali sad već i 3. kolo naše ljetne lige. Nadam se da je mnogima nakon utrke te “malo muke po Čevu” zaista bilo lijepo uživati u prekrasnom i jedinstvenom pogledu s vrha Čeva. Okupila nas se opet lijepa brojka od preko 50-ak natjecatelja, a pobjednici ovog 3. kola su:

 

kod žena:Vilim Pap - 4. Cross liga Čevo 2016

  1. Marina Horvat
  2. Ivana Šumečki
  3. Orhideja Lešćak

kod muških:

  1. Josip Lacković
  2. Vladimir Slunjski
  3. Davorin Habunek

Vilim Pap u 90-oj godini života ponovno “osvaja” Čevo

Svakako je za napomenuti da se nakon malo dužeg vremena opet “pojavio” i g. Vilim Pap koji dokazuje da se i u 90-oj godini života može doći do vrha Čeva. Svaka mu čast i “nek naš Vilim čim dulje poživi, jer nema druge neg da mu se divi”. I tako smo uz druženje i zakusku na vrhu, a kasnije (dolje) odbojkom i tradicionalnim kupanjem u Bednji priveli kraju 3. kolo. Naravno da se i ovaj puta moram zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli, a posebno vrijednoj logistici koji su stvarno imali kaj za “otegliti” do vrha. Zato još jednom hvala: Vladeku, Darinku, Ljiljani i Željku, Branku te naravno mojima Anici i Dominiku. Hvala i našim službenim “fotografkinjama” Jerry i Neri. Hvala Štefu Košćaku na agregatu, Branku Lešćaku na lubenicama, gospođi Nadi Cenko na finoj orehnjači i Zoranu Bogdanoviću na friškim klipićima te naravno našem vrijednom domaćinu Ivici!

I mala djeca vole Čevo - 4. Cross liga Čevo 2016

S obzirom da je idući tjedan “finale” i završetak ljetne lige, uz roštilj ćemo proglasiti najbolje i podijeliti Lacijeve drvene medalje. Ako će sve biti u redu, nadam se da ćemo uspjeti riješiti i majice za uspomenu i da bi to sve bilo “kak spada”, možda bi bilo dobro da se “zmečemo u škreblicu” 30-40 kuna (naravno, tko kak hoće i može). A sada ostaje još samo poziv, dojdite na završetak ljetne lige uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

3. kolo 4. Cross lige Čevo - 2016

P.S.
Na samom kraju (kak sada stvari stoje) sprema se jedno neobično iznenađenje!

Rezultati 3. kola Slike – 3. kolo

Rezultati – ukupni poredak