1. kolo 3. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

Zumba i Čevo – pun pogodak

“Savršen spoj” – savršenog dana, dobrih ljudi i mnogo pozitivnih vibracija na jednom mjestu – Čevu. Tako bi u jednoj rečenici mogao biti kratak opis današnjeg prvog kola cross lige. I sam “Svevišnji” danas nam se smilovao i podario savršen topao i sunčan dan kojeg smo (nadam se) uspješno iskoristili nezaboravnim druženjem na Čevu). To se potvrdilo i rekordnim dolaskom natjecatelja – čak 134! Naravno da je to rekord svih dosadašnjih kola, a kako je krenulo i što nas čeka dalje “samo nebo zna”. Ipak bio bi red da istaknemo današnje pobjednike, a to su
u ženskoj konkurenciji:

  1. Alenka Horvat
  2. Valentina Belović
  3. Dina Androić

kod muških:

  1. Marcel Labaš
  2. Josip Lacković
  3. Miroslav Hainž

Svakako da kao posebnost današnjeg kola treba istaknuti šarmantnu i neumornu Ivanu Šumečki koja je zajedno sa svojim “pucama” i plesom zumbe toliko “zapalila” atmosferu da smo odmah poslije plesa morali na kupanje i hlađenje u Bednju. Zaista prekrasan i nezaboravan doživljaj, rijetko viđeno do sada i još jednom hvala.

No da ne zaboravimo zahvaliti i logistici: Branku, Vladeku, Miljenku, Darinku, mojima Patriciji, Petri, Dominiku i mojoj supruzi Anici jer bez njezinih štrukli to danas, a i liga općenito nebi bila to. Posebno hvala i našem dragom domaćinu Ivici koji je vjerojatno danas spekel najviše roštilja u životu i sigurno mu nije bilo lako. Hvala i Ivici Kralju koji nas je svirkom na gitari držao u dobrom raspoloženju. Također hvala Sanji i Marinku na nesebičnoj i svesrdnoj pomoći. Ako sam koga zaboravil nek ne zamjeri, ali htel bi se još jednom svima zahvaliti na dolasku i nezaboravnom druženju na Čevu. Nadam se da će današnji dan mnogi pamtiti po zaista puno lijepih događanja i nezaboravnog druženja uz pjesmu i ples pod Čevom. U očekivanju nastavka i čekanju do drugog kola još jednom pozdrav svima:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji

P.S.

Današnji prekrasni dan u društvu dragih prijatelja, kolega i poznanika uz pjesmu i ples te puno pozitivne energije toliko je bio dobar da jedva čekamo da ga ponovimo u idućem kolu 27.12.2015. g.

Galerija slika

Rezultati