1. kolo 2. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

Martinje na Čevu

Na samom početku htio bih se još jednom zahvaliti svima koji su danas došli na 2. kolo cross lige “Godišnja doba na Čevu”. Možda se nije bilo lako odlučiti doći s obzirom na vremenske uvjete koji su nas pratili tokom tjedna, te naravno zbog blata i skliskog terena, ali i to je naravno jedna od posebnosti naše lige i Čeva. Trebalo se pomučiti doći do vrha i onda uživati u tom jedinstvenom pogledu. No bez obzira na sve to, na startu nas se okupilo čak 60-ak “najhrabrijih”, a ja se nadam da zbog toga nitko nije požalio što je došao. Današnji pobjednici su bili:

Muški:DSC08539

  1. Josip Lacković
  2. Goran Strelec
  3. Bruno Kos

Žene:

  1. Valentina Belović
  2. Amela Karadža
  3. Dina Androić

Kao posebnost današnjeg kola svakako bih istaknuo veselu grupu “Međimuraca” s njihovim prijateljem Ivicom koji nas je ugodno iznenadio svojom prekrasnom svirkom na gitari i pjesmom. Svakako da treba pohvaliti sada već i “starog harmonikaša” Krešu uz standardne pjevače Štefa, Kreša, Darija, Anicu, Branka te naravno sve ostale koji su ih popratili pjesmom. Također ne smijem zaboraviti pohvaliti “staru dobru” logistiku Branka, Vladeka, Anicu, Patriciju, Darinka, Ljiljanu (domaća zlevka) jer trebalo je “hajd toga” donesti na vrh Čeva da bi mogli u tome uživati. Još jednom hvala i gazdi Ivici koji nam je “spekel” tak fini roštilj, te naravno i njegovoj supruzi koja mu je bila pri ruci. Aničine štrukle više uopće ne treba hvaliti – u njima jednostavno treba uživati. 🙂DSC08615

I tako smo priveli kraju današnje nezaboravno druženje, a naravno da je prije oproštaja uslijedilo i tradicionalno kupanje u Bednji (Kruno, Nikola, Patricia i Laci) uz ovaj put malo više gledatelja pa se nadam da će nam se dio njih na idućem kolu i pridružiti. Više mi ne preostaje ništa drugo nego se još jednom zahvaliti svima koji su danas bili na Čevu te pozvati sve vas na drugo kolo koje će se održati 28.12.2014. S obzirom na današnje događanje uopće ne sumnjam da će nam biti lijepo i zabavno. Svakak dojdite, uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji


Rezultati

Sve slike